Energetische massages


Energetische voetreflexmassagesOnderstaande massages zijn op zichzelf staande massages, met ieder een eigen doel. De werking van de verschillende massages kan verzachtend, rustgevend, weldadig en helend zijn.Vitaliserende ontspanningsmassage

Vitaliteit heeft alles te maken met een gezond lichaam en een gezonde geest. Veel mensen hebben last van langdurige vermoeidheid, zonder te weten hoe zij hier vanaf kunnen komen. Goede nachtrust alleen blijkt vaak niet voldoende om weer energiek en positief aan de nieuwe dag te kunnen beginnen. Door de vitaliteit te bevorderen wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en kunnen eventuele disbalansen in het systeem worden opgeheven. Deze massage is ook een aanrader als u graag kennis wilt maken met het weldadige effect van voetreflextherapie.

 


Chakramassage

Chakra’s zijn energiecentra van het lichaam. De 7 hoofdchakra’s bevinden zich in je lichaam. Elk chakra of energiecentrum is verbonden met zijn eigen stukje van het lichaam en met een hormoonklier. Deze massage geeft bij menstruatie- of overgangsklachten (hormonale disbalans) goede resultaten. Ook bij zingevingsproblematiek en depressie is deze massage een aanrader.Zonnevlechtmassage

De zonnevlecht is een zenuwknooppunt dat zich vlak boven de navel bevindt. Via de zonnevlecht staat men in verbinding met de wereld om zich heen. Het zonnevlechtpunt reageert dan ook sterk op stress, spanning, angst, woede, etc.

Deze voetreflexzonemassage behandelt stress op een diep niveau en zorgt daarmee voor ontspanning en verlichting van vele klachten die voortkomen uit langdurige spanningen en stress, zoals burn-out, emotionele spanningen, faalangst, minderwaardigheidsgevoelens en schaamte, spijsverteringsproblemen, ongedurigheid/rusteloosheid, maagzweren en daarnaast bij klachten in relatie tot diabetes/hypoglykemie.