Gecertificeerd SDDO®- therapeut

01-09-2017


Gecertificeerd SDDO®- therapeut


Na het volgen van een interessante bijscholing bij Intoflow®, genaamd ‘Stromend door de overgang®’, mag ik me inmiddels ‘gecertificeerd SDDO®-therapeut’ ofwel ‘overgangstherapeut’ noemen.


Tijdens deze bijscholing heb ik uitleg gekregen over de invloed van de overgang en de hormonale problematiek op zowel mentaal-, emotioneel- als lichamelijk gebied en wat dit nou precies betekent voor de betrokkene zelf en voor haar omgeving.


Als Stromend door de Overgang®-therapeut ben ik geplaatst op de SDDO®-therapeutenlijst met specialisatie ‘De overgang’. Deze lijst wordt gebruikt voor doorverwijzing van cliënten (door o.a. Vrouwenpoli Boxmeer).


De overgangsperiode is een levensfase waar elke vrouw nu eenmaal doorheen moet. Soms gaat dit gepaard met lastige klachten, zoals opvliegers, stemmingswisselingen en migraine. Door middel van voetreflexbehandelingen kunnen overgangsklachten sterk verminderen. Daarnaast kan het praten over de ins en outs van de overgang prettig zijn en tot nieuwe inzichten leiden, waardoor de beleving van deze levensfase in een ander daglicht komt te staan.


Mocht u, naar aanleiding van dit nieuwsbericht, nadere informatie willen hebben of geïnteresseerd zijn in een voetreflexbehandeling, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.