Nieuws

Nieuws

28 januari 2022Metamorfosemassage


Ik ben het jaar goed begonnen door een bijscholing Metamorfosemassage te volgen. Deze bijscholing heeft me weer helemaal enthousiast gemaakt voor deze bijzondere massagevorm!


Bij metamorfosemassage gaat het om transformatie. Het doel is om blokkades en oude gedachtenpatronen op te ruimen, waardoor je weer vrij kunt bewegen, denken en leven. Dit klinkt misschien wat vaag en algemeen, maar deze massagevorm heeft dan ook bij ieder individu weer een andere uitwerking, juist omdat iedereen zijn eigen proces doormaakt. De massage sluit precies aan bij wat jíj nodig hebt.


De behandeling vindt niet alleen op de voeten plaats, maar ook op de handen en het hoofd.


Het bijzondere aan deze massage is, dat er niet wordt gekeken naar welke klachten je hebt, om daar vervolgens een behandelplan voor te maken, maar dat de massage een basispatroon volgt, die een diepere laag bereikt, waar de blokkades zich hebben vastgezet. Want uit deze blokkades komen vervolgens de klachten voort.


Wat prettig is aan deze massagevorm is dat je niet hoeft te vertellen over je problemen of klachten. Je hoeft ze niet eens zelf te kunnen benoemen! De massage sluit aan op wat jij nodig hebt, en de resultaten zullen zich in de periode daarna manifesteren. Dat kan klein en subtiel zijn, maar ook tot grote beslissingen en veranderingen leiden.


Sommige mensen hebben voldoende aan één behandeling, anderen hebben behoefte aan meerdere massages. En weer anderen willen deze massage met een bepaalde frequentie steeds opnieuw ontvangen, ter ondersteuning van het eigen proces.


Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Ik hoor graag van je als je meer informatie wilt, of als je een afspraak wilt maken.


Klik hier voor het contactformulier.